Dag 0 De route.

Alles geregeld. Afgelopen zondag vond één bout van de middenstandaard het nog wel nodig om af te breken. Maandagmorgen BMW dealer Simako gebeld. Ik kon direct langskomen en een uurtje later waren beide bouten, de 2e preventief, vervangen. Vandaag de laatste dingetjes geregeld en de koffers gepakt.
We zijn klaar voor een leuk blokje om.

De bedoeling is dat ik elke dag een berichtje post van de betreffende dag. Kan het niet garanderen aangezien er dagafstanden bij zijn van over de 500 km en of ik dan nog zin heb om een bericht te posten….. Je ziet het vanzelf wel.
Voorlopig zijn de weersvooruitzichten redelijk, zeker wat de temperatuur betreft en we hebben er zin in. Morgenvroeg met z’n vieren nog ontbijten en dan op weg. Als alles goed gaat zitten Frans en ik morgen in de loop van de middag op de ferry naar Götenborg waar we dan vrijdagmorgen aankomen. Het wordt vast een bijzondere ervaring.

Groeten Johan

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: